“Bokwerk verzorgt voor ons bedrijf sinds enige jaren ons kwaliteitsmanagementsysteem. Ze ondersteunen onze procedures om processen up-to-date te houden, zorgen voor interne audits en begeleiden de voortvloeiende verbeter- en optimalisatie acties binnen de organisatie. Onze ISO 9001-, VCA- en Atex-certificatie verloopt eigenlijk altijd zonder problemen. En bovenal bespaart het ons veel tijd!

De pragmatische en directe houding  samen met vlotte communicatie zijn het fundament Voor een optimale samenwerking.”

Alexander StokvisManaging Director, Stolk Services BV, Hoogerheide

“We zijn met Bokwerk gaan samenwerken op het gebied van kwaliteitsmanagement. Door het support van Bokwerk hebben we in relatief korte tijd een totale omslag kunnen maken vanuit “klant-denken“ naar “proces-denken“. Vanzelfsprekend blijft de klant centraal staan, maar richt het dagelijks managen zich meer op de operationele processen. Bij Yamato Transport Europe staan kwaliteit en service op een hoog niveau en tezamen met Bokwerk onderhouden en verbeteren wij het niveau op deze belangrijke elementen van onze logistieke dienstverlening.

Leon wordt ervaren als een professional op zijn gebied, sterk in het aanzetten tot nadenken en altijd in staat om de dagelijkse waanzin met goede humor te relativeren. Dank voor de support Leon!”

Willem GoosensRotterdam Branch Office Manager Yamato Transport Europe B.V.